سلامت

سلامت باشید

سلامت

سلامت باشید

درمان زخم های گوارشی با عسل


درمان زخم های گوارشی با عسل گرداوری شد

درمان زخم های گوارشی با عسل

 

عسل یکی از بهترین مواد گیاهی برای از بین بردن دردها و ناراحتی های همراه با آن می باشد. به واسطه ی خوراکی بودن این ماده بیشترین تأثیر آن بر روی سیستم گوارشی نیز قرار دارد. زخم های زیادی ممکن است که در مسیر گوارشی از مری تا روده ی بزرگ وجود داشته باشد که با مصرف روزانه ی عسل این دردها تا حد زیادی تسکین خواهد یافت. این خود نشان دهنده ی وجود ترکیباتی معجزه گر در داخل عسل می باشد.

از شایع ترین دردهای مربوط به سیستم گوارشی دردهایی است که در داخل مری و معده با آن مواجه خواهید بود. معمولا دردی که شما در بدن خود احساس می کنید دردی است که در قفسه سینه وجود دارد و در برخی از موارد این درد آنقدر عمیق می شود که حتی تا پشت هم تیر می کشد . با مصرف کردن عسل گویی آبی بر آتش ریخته باشید ، این دردها در زمان کوتاهی تسکین خواهند یافت.

دردهای گوارشی که به دلیل زخم ها به وجود می آید معمولا در اثر بی توجهی و عدم درمان روز به روز بدتر از قبل خواهد شد ، بنابراین تنها توجه کردن شما و استفاده از روشهای مفید درمانی کنترل کننده ی این دردها می باشد ، در غیر این صورت باید به آخرین مرحله یعنی جراحی فکر کنید.

بسیاری از افراد در محل اتصال مری به معده دچار شل شدگی یک دریچه ی مهم هستند . این شل شدگی می تواند منجربه به برگشت اسید به داخل مری شود. در صورتی که این مسئله درمان نشود به دلیل برگشت های مکرر اسید قوی معده به درد شدیدی مبتلا خواهید شد. این دردها روز به روز بیشتر می شود تا جایی که می تواند به زخم تبدیل شود. پیش از این اتفاق بهتر است تا شما از طریق مصرف روزانه عسل آن هم پیش از غذا به کنترل بیماری و دردهای ناشی از آن ( ریفلاکس) بپردازید.

عسل های طبیعی خاصیت بسیاری برای بدن ما به همراه دارند. شما با مصرف عسل هم می توانید از سیستم ایمنی قوی تری نسبت به قبل برخوردار شوید و هم می توانید به تقویت اسفنکتر بین مری و معده و در نتیجه بسته ماندن دریچه نیز کمک نمایید. اگر از افرادی هستید که زخم هایی در معده دارید می توانید از مخلوط انجیر خشک به همراه عسل نیز استفاده نمایید. دردهای ناشی از زخم معده و همچنین زخم مورد نظر پس از مدتی با توقف رشد همراه خواهد شد.

خواص ، طبع ، مضرات و طریقه مصرف گلپر


خواص ، طبع ، مضرات و طریقه مصرف گلپر گرداوری شد

خواص ، طبع ، مضرات و طریقه مصرف گلپر

 

گلپر

گلپر گیاهی است معطر که می‌ توان از تمام بخش های آن در صنعت غذا و دارو استفاده کرد.

گلپر گیاهی گلدار، ‌علفی و چند ساله از تیره چتریان است.

نام علمی این گیاه Heracleum persicum است.

این گیاه بومی ایران بوده و در نواحی نمناک کوهستانی ایران و حاشیه ‌های آن می ‌روید.

همه ی گونه ‌های این گیاه معطر هستند و برخی گونه‌ ها در آشپزی ایرانی به عنوان ادویه و برخی دیگر در صنعت داروسازی کاربرد دارند.

دانه‌ های گلپر بسیار نازک بوده و دارای طعم تند و معطر است.

پودر دانه‌ های گیاه گلپر بیشترین کاربرد را برای مواد غذایی دارد،‌ به عنوان مثال پودر گلپر را می ‌توان روی باقلای پخته،‌ عدس و دیگر حبوبات، سیب ‌زمینی پخته و انواع سوپ ها و خورش ‌ها و همچنین روی انار دانه شده پاشید.

 

خواص گلپر

* اسانس گلپر به عنوان آنتی اکسیدان در کاهش خطرات قلبی عروقی و کاهش مقادیر لیپوپروتیئن های سرم نقش دارد.

* مقوی معده و سایر اندام‌ های گوارش است.

* ضد نفخ است.

* ترشحات معده را زیاد کرده و سموم بدن را دفع می ‌کند.

* ضد عفونی ‌کننده و میکروب کش قوی است.

* باعث ازدیاد شیر مادر است.

* خوردن کم آن باعث شادی و نشاط می ‌شود.

* برای هضم غذا موثر است.

* برای کمردردهای ناشی از رطوبت مفید است و می توان آن را همراه با غذا میل کرد.

* قطع کننده ی بلغم و دفع کننده ی باد و نفخ شکم است.

* بهترین دارو برای معالجه ی هیستری است.

* دم کرده ی ریشه ی آن برای رفع ناراحتی‌ های عصبی مفید است.

* برای تقویت حافظه کاربرد دارد.

* ضماد گلپر با موم و روغن جهت تسکین سیاتیک مفید است.

* ضماد گلپر با روغن زیتون برای از بین بردن سیاهى زیر چشم و مالیدن پخته ی آن با سرکه و پوست انار جهت بواسیر نافع است.

* پاشیدن گرد گلپر روى زخم ‌هاى خوره ‏اى و جذام سودمند می ‏باشد.

 

طبع گلپر

ازنظر طب سنتی ایران، طبع گلپر گرم و خشک است.

 

مضرات گلپر

مصرف زیاد این گیاه باعث ایجاد تپش قلب برای فرد می شود.

مصرف زیاد این گیاه باعث سقط جنین می شود.

گاهی مصرف گلپر در افراد گرم مزاج باعث سردرد می‌شود، در این صورت می‌توانند گلاب بو کنند تا سردردشان رفع شود.

مصرف گلپر می تواند در بعضی افراد حساسیت یا آلرژی بوجود بیاورد.

 

طریقه مصرف گلپر

یک قاشق غذا خوری پودر گل پر را در یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد روی آن ریخته تا به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. این چای کمی تلخ است و برای شیرین کردن آن می توانید از عسل یا نبات استفاده کنید.